Produkter og tjenester

Vi holder til på Løken som er et lite stykke utenfor Oslo, og du vil kunne se adressen vår her på siden. Vi har en liten butikk her ute, men vi leverer fuel blandinger til flere forhandlere rundt i Norge. Dette gjør at du alltid kan få våre produkter rundt omkring i landet.
Hvis du bommer med fuel blandingen til RC bilen din, så kan det være at den kjører kun fem meter før den stanser og motoren er ødelagt. Derfor er det viktig at du faktisk setter deg inn i hva som fungerer til din motor. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare for biler, men fly og båter i tillegg.

Blandinge mellom 150 – 300 kroner litern

Våre fuel blandinger ligger et sted mellom 150-300 kroner for en liter, og du vil kunne kjøpe større eller mindre flasker eller beholdere av det.Vi vil også tilby nitrofuel til de som vil ha det, men det er jo mer for fart og spenning enn vanlig bruk.
Det er jo ikke bare fuel og nitro vi tilbyr, men det er forskjellig tilbehør til RC kjøretøy, og det vil være muligheter for deg til å bestille dette gjennom oss eller se hvor du kan få tak i det. Om det er batterier eller beholdere har ingenting å si, vi kan spesialbestille det til deg. Dette har vi ingen veiledende pris på, men det kan vi enkelt komme tilbake til. Alle priser som er oppført på nettsiden er gjeldende, og de kan variere.
Hvis du bestiller noe fra oss og vil ha det tilsendt, så vil det forekomme porto. Vi godtar Visa og MasterCard som betalingsløsning.

Våre produkter vil også være representert på forskjellige messer og konkurranser

Våre produkter vil også være representert på forskjellige messer og konkurranser rundt omkring i landet. Vi pleier å ha en stand på messene som holdes i Lillestrøm, og der kan du få prøve ut våre produkter selv i tillegg til å ta en prat rundt fuel og motorkjøring. Der vil det også være mulig for deg å kjøpe forskjellige blandinger. Kanskje til en litt bedre pris enn vanlig. Følg med på våre nyheter om hvor vi befinner oss, så kan du komme og si hei.
RC er jo en hobby for de fleste av oss, og det er slik vi driver vår butikk også. Det vil jo ikke si at vi ikke etterstreber å levere varene til avtalt tid, men noen ganger kan det være litt ventetid for bestilling og leveranse. Dette er vi åpne på, for vi er ikke akkurat mange ansatte her. Det er Robert og Magnus som holder denne butikken, og dette er ikke vår fulltidsjobb. Vi synes alt av RC sport er gøy å drive med, og vår lidenskap skal også kunne være til fordel for deg. Derfor kan du enkelt finne informasjon rundt hobbyen og produkter her hos oss.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>