Referanser og tilbakemeldinger

Vi har hatt en del kunder opp gjennom de årene vi har drevet denne butikken. Vi startet rett og slett med å ha en innføring om RC og fuel til våre venner, men etter hvert ble vi faktisk ettertraktet blant andre i området også. Det var dette som førte til at vi begynte å blande selv, og har hatt en suksess med dette. Vi har gått fra å hjelpe venner til å være leverandører til mange butikker i landet. Det er vi stolte av, og det gir oss lyst til å fortsette med dette.

Her kan du se noen av våre kunder

Setter pris på tillbakemeldinger

Vi setter pris på tilbakemeldinger, og vil alltid sørge for å levere etter vår beste evne. Du kan legge igjen en beskjed i gjesteboka vår her på siden. Fortell oss hva du synes om siden, og fortell om det er noe dere savner. På samme sted kan dere stillespørsmål, og vi vil svare etter beste evne. Hvis det er behov for det, så kan vi kanskje begynne å importere andre produkter eller skrive om andre ting innen RC sporten. Det er mye som er interessant med rally og fjernstyrte ting, og det er gøy å snakke om det med interesserte.

Jerofuel har alltid tilbudt det beste for meg og mine fjernstyrte kjøretøy, og jeg har aldri sett noen grunn til å bytte leverandør. Det er alltid gøy å snakke om RC, og de er alltid til å stole på. Jeg vil gjerne anbefale Jerofuel til alle som er spesielt interesserte i ting som er små og går fort. – Marius Knutsen, Høland RC.

Vi levererer som regeler till privatpersoner

Vi leverer som regel til privatpersoner, men det hender at vi også leverer til forskjellige klubber og lag. Det vil alltid være mulig å få en pakkepris hvis man kjøper i større skala. Dette vil vi kunne komme til enighet om ved en henvendelse fra deg.

Hvis du ikke er fornøyd med produktet, så kan du sende det tilbake innen 14 dager, og da vil du få pengene dine tilbake. Vi etterstreber å gi deg akkurat det du trenger, og derfor har vi tro på at du ikke kommer til å levere tilbake noe som helst, men hvis det skulle skje, så får du selvfølgelig tilbake pengene dine. Du vil også få muligheten til å få et helt nytt produkt eller blanding.
Hvis du sender oss spesifikasjoner på din motor, så vil vi også finne riktig blanding. Det er ikke vanskeligere enn det. Hvis du vet akkurat hva du trenger, så kan du bestille det via siden vår.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>