Kontakt

Du kan få tak i oss på flere måter. Den enkleste måten er kanskje å ringe oss mellom 12-18, det er da vi har kontortid på Jerofuel, og kan hjelpe deg med din henvendelse. Hvis det er noe du trenger svar på raskt er jo telefonen en fin måte. Hvis det er noe annet kan du også sende oss en e-post på post@jerofuel.no

Det kan hende vi ikke kan svare på mailen med det samme, men vi gjør det vi kan for å besvare så fort som mulig. Vi er to stykker som jobber med hele denne butikken, og det er ikke alltid vi har tid til å svare alle samtidig. Derfor er det kanskje litt ventetid.
Vi har også et forum på siden vår her. Der kan du snakke med likesinnede, og oss, om RC, båter, biler, fuel, nitro, konkurranser, rally og alt mellom himmel og jord. Det som er useriøst og helt utenfor saken vil bli slettet.

Legg beskjed till oss i gjesteboka

Hvis du vil legge igjen en beskjed til oss i gjesteboka, så kan du også gjøre det. Vi er tilhengere av å få tilbakemeldinger. Både de negative og positive. Vi vil alltid prøve å gjøre ting bedre, og den eneste måten vi kan gjøre det på er å få ditt ord på vår jobb.

Om det handler om leveranser, produkt, service eller hva det måtte være, så er det bare å legge igjen en beskjed. Vi vil alltid komme tilbake til deg hvis det er noe du lurer på, og vi vil alltid opplyse om alle forhold vi har i butikken. Ettersom det er bare to som jobber med denne siden og butikken kan det bli litt mye, og vi sender ut nyhetsbrev til alle som registrerer seg. Der vil du kunne motta gode tilbud og tips til hvordan du kan ta godt vare på dine kjøretøy og produkter.

Er det noe du lurer på, så er det bare å ta kontakt med oss i dag, så skal vi hjelpe deg med det du lurer på angående RC og fuel blandinger.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>