Om oss

JeRoFuel ans ble etablert i 2000 med det formål å produsere kvalitetsfuel for norske fuelbrukere. I vårt moderne produksjonsanlegg produseres ca. 30 forskjellige blandinger fuel, noe som skulle dekke de individuelle behov. I tillegg kan vi selvfølgelig produsere spesialblandinger på forespørsel.

Tilby fuel av god kvalitet

Vi har satset på å kunne tilby en fuel av god kvalitet og benytter derfor kun råvarer av førsteklasses kvalitet. Vi utvikler også nye blandinger som blir grundig testet før de blir tilgjengelig i butikken. Det kommer stadig nye motorer på markedet som kanskje har et annet krav til fuel enn gårdagens modell.

Fuelen leveres på 4 liters plastkanner og noen få typer er også å få på 1 liters plastflasker, alle i UN godkjent emballasje og med barnesikre korker. I tillegg til innhold av nitromethan er kannene også merket med oljeinnhold i % slik at det ikke er noen tvil om hva fuelen vår inneholder. All fuelen blir blandet etter volumprosent og ikke etter vekt. Tankene har både røreverk og høy hastighets rundpumping. Nøyaktig måleutstyr sikrer også at du som bruker alltid får en fuel av god kvalitet og at du alltid får den riktige blandingen. Metanolen vi benytter er av beste kvalitet, nitometanen er 100% racing nitro og oljene er av velrenomerte merker som har en høy kvalitet.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>